9 Januari 2010


Nu på förmiddagen har jag varit riktigt hurtig :). Jag skulle beskriva den med fyra ord; Solig, snöig, kall och frisk. Det är alltså en långpromenad jag varit ute på tillsammans med min Ipod ;). Jag använde mina nya gympaskor och de var faktiskt väldigt sköna. Använde även Nike+Ipod och fick reda på att rundan jag, Angelica och Evelina brukar gå är 7,5km lång :). Det är dock ganska kallt idag, -15 grader och jag frös trots underställ (bilden), överdragsbyxor och jacka med fleece inuti. Och varmare är det knappt i lägenheten :(. Elementet har bestämt sig för att lägga av mitt i denna extrema kyla, väldigt lyckat! Dock har det fina vädret och solen gjort att det värmts upp lite i lägenheten :). Har ringt och felanmält och hoppas att de kommer så snart som möjligt.

Idag ska jag och Richard gå och handla lite mat som "fattas" här hemma. Sedan blir det en hel del studerande också :(. Men jag hade tänkt ha kvällen fri till mys framför tv:n :) med en apelsin kanske :P? Haha...mitt sötsug har inte försvunnit och värst är det på fredag och lördag då det är "typisk" godisdag. Men jag fixar det!

Tänkte hoppa in i duschen nu, sedan blir det sen frukost. Tänkte även starta min träningsblogg här om en stund, håll utkik. Ha det fint så länge, och ta verkligen vara på solen och d-vitaminerna :).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0