24 Januari 2010



Förlåt att jag övergivit er hela helgen :(. Har spenderat hela denna helg med min härliga kompis Bella som varit på besök i Linköping. Jag kände att jag ville prioritera henne och inte bloggen, hoppas att det var ok?

Vi har i alla fall haft en otroligt mysig och trevlig helg <3. Hon kom hit redan i fredags, så vi började med en lunch samt en runda på stan. Sedan körde vi på myskväll på fredagen med tortillamiddag och stor fruktsallad till efterrätt, avslutade kvällen gjorde vi med en lite obehaglig ansiktsmask i choklad ;). Får man inte äta det kan man ju ha det i ansiktet :P.

Lördagen började vi med en promenad i solen, efter det en lunch med L och sedan simning. Hem och "powernap:a", äta middag och fixa sig inför kvällens festligheter. Det blev utgång på Herrgårn med förfest hos Annika och Thomas innan. Blev en riktigt lyckad kväll :). Åkte sedan taxi hem till oss där vi käkade pastasallad innan vi gick och lade oss.

Söndagen började vi med en låååång sovmorgon med en promenad efter :). Käkade en stor frukost med baguette, färskpressad apelsinjuice samt te. Annars har vi mest ägnat dagen åt att städa och packa lite. Vid fyra var det dags att ta farväl av min älskling :(, men vi ses om en månad igen <3. Känns skönt att veta när man ses igen :). Gick vidare till Netto efter att ha vinkat av henne och köpte lite nödvändigheter.

Tyvärr blev det nästan inga bilder tagna i helgen, glömde bort kameran :(. Har i alla fall tagit på fruktsalladen ;), kommer upp senare...

Kvällen ska ägnas åt att planera kommande vecka, kolla tv, blogga samt fixa fossingarna :). Först ska jag börja med att slänga ihop en sallad för nu börjar jag bli riktigt hungrig. Hörs senare igen!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0