2009

Tänkte bjuda på en sammanfattning av årets höjdpunkter 2009 :). I stort tycker jag att 2009 har varit ett väldigt bra år. Jag är så tacksam för att jag har min pojkvän, min familj och mina underbara vänner <3. Ni betyder allt för mig :).

2009 började med att jag och min familj befann oss i New York :)



Detta
var en av de absolut coolaste resorna jag gjort. Vi började med Miami, sedan flög vi till Mexico över jul och firade nyår i New York :). Det var en underbar resa med både kyla och värme, sol och glädje. Det var min och systers julklapp från mamma och pappa <3. Jag skulle gärna återvända till New York, men inte under vintertid! Det är lite för kallt då :(. Jag vill se mer av vad staden har att erbjuda.

Jag tog mitt efterlängtade körkort på skärtorsdagen 2009 :)


Detta går inte att beskriva i ord! Det är en makalös känsla att äntligen hålla körkortet i sin hand efter så många år :).

Jag var på SPA i Varberg med min mami våren 2009

Jag spenderade HELA min sommar 2009 på Gotland








 
Detta
är absolut min bästa sommar :). Jag var som en helt annan person på Gotland. Det fanns inga måsten, det fanns ingen tid och det fanns framförallt inte en stressig vardag! Jag jobbade, målade huset, firade midsommar med älsklingen, familjen och faster med familj, firade farfar som fyllde 70, hade Ellen på besök, hade tjejera på besök, hade mysigaste picknicken med Richard samt bara njöt av att vara LEDIG. Det var en HELT underbar tillvaro som jag gärna reser tillbaka till :).

Ellen kom och hälsade på mig i Juli 2009, en av de bästa helgerna i mitt liv. Har aldrig skrattat så mycket förut :D.





Det
var som sagt en av de roligaste helgerna i mitt liv! Vi hittade på så mycket saker på bara 3 dagar :). Vi gick långa promenader, festade nyktra två kvällar, åt på restaurang, åt glass, partade på Kallis, shoppade, badade, solade, åt jordgubbar och SKRATTADE. Underbart är bara förnamnet på denna helg ;).

Tjejerna kom på besök v. 30 enligt tradition :).





Detta var en mysig vecka med en massa skoj. Det blev en utekväll på Sofis mode tjejkväll (Gutekällaren), häng på Tofta, mysiga hemmakvällar, shopping, restaurangbesök och lite glass :). Roligt med närmaste vännerna på besök <3.

Underbar dag på sjön med Ellen och Jens i Augusti 2009.





Det
var en perfekt kväll. Vädret var toppen med vacker solnedgång, maten var supergod och sällskapet BÄST. Båtfärden var underbar och jag älskar när det blåser i håret och båten flyger fram. Det är en frihetskänsla utan dess like <3.

Weekend i Göteborg med min älskling i september 2009.





Richard fick en weekend till Göteborg i födelsedagspresent av mig :). Vi åkte dit i slutet av september. Vi shoppade massor, kollade runt i staden, åt två goda middagar på Pizza Hut samt Hard Rock Café och bodde lyxigt vid Nordstan. Mysigt att åka iväg med sin älskling mitt i pluggstressen! <3

Jag och Richard firade 5 år den 16 Oktober 2009 <3.





Richard
överraskade mig med en nystädad lägenhet och fem stora röda rosor <3. Vi firade genom att gå ut och äta en romantisk middag och avslutade kvällen med mys framför tv:n med vin och godis :).

Firade min 21-års dag med mina älskade vänner :).







Trevlig förfest/födelsedagsfest som firades i november tillsammans med mina bästa kompisar från Stockholm och Örebro <3 samt nya bekantskaper som Evelina och Angelica samt alla andra goa människor :). Var en underbar kväll som avslutades på NH med massa dans och skoj!

Adventsmys med Angelica och Evelina!





Hade en otroligt mysig adventsfika med Evelina och Angelica där vi bytte julklappar, bakade lussekatter och pepparkakor samt gick "Vinterljus i Linköping" (eller något sånt..). Det var en supermysig dag med brunch som start och som avslutning bakad potatis :D. Görs gärna om!

Julen firades på Gotland med min familj <3.

Nyårsafton firade jag med älsklingen och en massa goa människor i Åkersberga!

Detta var höjdpunkterna i år i bilder. Jag tror jag fått med allt, något jag glömt?
/Elin


Kommentarer
Postat av: Julia

Verkar som du haft ett riktigt härligt år! :)

2010-01-06 @ 10:25:39
URL: http://juliaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0