Ny look <3

Ser DU vad jag ser? Jag har ÄNTLIGEN efter 1 år och två månader ändrat till en ny header :). Jag är glad och nöjd!

Kvällen har ägnats åt att plugga och äta middag. Sedan har jag ju suttit och fixat massor framför datorn. Ska snart stänga av för kvällen och umgås lite med pojkvännen innan det är dags att gå och lägga sig. Börjar bli ganska trött nu :(. Blev bara 7,5 timmes sömn förra natten, så i natt satsar jag på 10 ;).

Morgondagen blir inte mycket roligare än dagen. Blir plugg i princip hela dagen med en paus för en powerwalk :). Måste gå ut och gå för att orka plugga. Vad ska ni ha för er imorgon?

Jag är jättesugen på att gå på bio :). Men då vill man ju äta popcorn och dricka läsk ;). Jag ska i alla fall på bio med Richard den 18:e eller 19:e och se Snabba Cash, tror ni den är bra? Får ta med mig mineralvatten och morotsbitar till bion :P. Den 21:a blir det bio igen och då Har du hört ryktet om Morgans? med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant i rollerna, ska se den ihop med Ameli för att "fira" att vi har lämnat in vårt arbete. Längtar tills den veckan <3.

Nej, nu är det dags att pysa från datorn och göra annat. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!


/Elin

PS. Vill du få tips om fina budgetträningskläder kan du kika in på min nya blogg: http://mittlivilinkoping.blogg.se/traningsblogg. Här kan du även följa mina 2 månader utan godis och sötsaker med träning och mycket frukt ;) DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0