090902

Det är SVÅRT att skriva en blogg som alla gillar. Jag är bara mig själv när jag skriver i bloggen, jag berättar om mitt liv och vad jag gör om dagarna. En blogg är väl rätt ego och självupptagen? Eller har jag missat vad en blogg ska handla om? Som person är jag inte speciellt självupptagen eller egoistisk, bara på bloggen. Det är ju en blogg som handlar om MIG. Jag kan ju inte skriva om min "farmor" när det handlar om mitt liv i Linköping. Jag blir ledsen när folk klankar ner på att jag skriver för mycket om mig själv, vad vill ni läsa om? Ska jag börja kommentera nyheter eller skriva om kändisar istället? Är det sådant ni vill läsa? Jag läser själv många bloggar och dem flesta handlar om just den personen som skriver i bloggen!!! Jag har märkt att efter att ha kollat igenom MIN blogg att jag skriver rätt mycket klockslag, vilket verkligen är ointressant och jag har faktiskt helt ärligt inte tänkt på det. Jag berättar ju bara om min dag, men jag ska bättra mig och skriva om min dag, utan klockslag. Jag vill bara att "alla" ni som läser ska förstå att denna blogg handlar om mig, mina vänner, min pojkvän och mitt liv. Jag utelämnar namn och använder första bokstaven i deras namn istället, för att jag inte vill lämna ut någon! Jag har valt att "lämna ut" mig själv och det enda jag kan säga till er läsare, Tack för att ni läser =)! Men jag tvingar ingen att läsa. Och gillar ni inte det ni läser eller mig, så ber jag er att inte läsa!

Nu
ska jag sluta vara så negativ, men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite =(. Idag har det alltså varit en fullspäckad dag. Började dagen med föreläsning, sedan lunch med några tjejer i klassen, sedan en halv föreläsning till. Cyklade hem och fick iväg ett viktigt mail och mina traderapaket innan det var dags för KALAS. Jag stod i världens längsta kö och då började en kille prata med mig. Han var från Finland och pratade hyfsad bra svenska, men vi varvade med engelska. Det var trevligt =P. Han undrade vad KALAS var och då kom jag på att ni läsare vet ju kanske inte vad det är heller. KALAS är en mässa där olika företag ställer ut, det bjuds på mycket godis, tävlingar och otroligt mycket folk. Företag som ställde ut idag var Moderata Studenter, Socialdemokraterna, de olika kårerna, Nationernas Hus, Adressändring, Campushallen osv. På kvällen är det KALAS-fest med ett känt band som spelar, i år spelar MoneyBrother. Sen är det lite "skaka rumpa" på kvällen ;). Jag gick igenom hela Cloetta Center (där dem håller till) och plockade åt mig lite gratis grejer =P.

Efter en runda var det dags att ta cykeln till stan igen för att möta upp A för middag och bio =). Vi åt på Steve's Coffee, det blev bakad potatis med skagenröra. MUMS!! Sen var det alltså dags för bio. Vi såg filmen Prinsessa som har premiär den 11 september. Men idag fick jag och en kompis, A, gå på förhandsvisningen =). Det fick vi av VeckoRevyn. Jag ska berätta mer om filmen när jag orkar =). Jag kan säga att den var bra, men samtidigt var det väldigt synd om henne =(. Måste ses! Har precis pratat med mamma i telefon =), jag saknar min familj!

Nu ska jag försöka mig på att göra ett diagram i Excel =S...jobbigt när man inte vet hur man ska göra. Idag blir en tidig kväll, är supertrött redan =(.
/Elin


Kommentarer
Postat av: Fiie

Jag tycker du är duktig och snygg syrran, bara roligt att retas ibland =)

Puss från systern med svininfluensan (typ) <3

2009-09-02 @ 21:57:12
URL: http://scratchcard.blogg.se/
Postat av: Fiie

btw får jag designa om din blogg någon dag, för den är lite tråkig i utseendet dock ;)

2009-09-02 @ 21:57:57
URL: http://scratchcard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0