090620

Ååå, jag bara älskar Gotland! Hur många gånger har jag inte tjatat om denna underbara ö? Haha...men jag kommer ha mycket svårt att återgå till mitt "vanliga" liv sen. Här solar man, läser en bok, leker med lillkusinen, tar en tur in till Visby, motionerar, umgås med familj och släkt osv. Hur kan man inte älska det livet? Att inte ha några bekymmer som skola och andra måsten. Jag kommer aldrig vilja ta farväl av ön, detta får gärna bli min "vanliga" tillvaro!

Idag har jag, syster, Richard och lillkusinen E varit i Visby och ätit glass. Det finns ett ställe som heter Glasmagasinet som ligger vid hamnen, dem har 100 olika sorter att välja mellan. Jag beställde tre sorter, pojkvännen fyra ;). Smaskigt att äta i solen vid hamnen =). Sen gick vi till godisaffären (som vi kallar Pippi Långstrumps godisaffär, för den är så liten och mysig), men den var stängd =(. Så när lillkusinens ben svek då fick hon bärhjälp...


Min pojkvän ställer alltid upp, snäll som han är =).

Vi fick lite bråttom så vi skyndade oss till flygplatsen för att lämna av syster som skulle flyga hem till Stockholm igen. Sen åkte vi andra tre hem och la oss i solen =). Föräldrarna var iväg och spelade golf, men när de kom hem så åt vi god middag och efterrätt. På kvällen har vi flygit drake och suttit och pratat =).

Jag har börjat med en ny och bra vana här på Gotland. Jag är en riktig slarver när det gäller att tvätta bort mitt smink på kvällarna, så det resulterar ju givetvis att jag sover med det (finns det mer lathet än så...). Men nu varje kväll har jag tvättat bort mitt smink med Lumene, sensitive touch som är superbra och tar bort allt =).


Den kostar 95:- på Kicks (för en mindre flaska) och jag har inte haft "råd" eller lust att köpa en sån dyr produkt tidigare, men denna flaska hittade jag av en slump på Rusta där den kostade 40:-. Så på måndag ska jag dit och ladda mitt förråd inför hösten.

Jag har även börjat smörja in mig efteråt, så min hud är len och inte lika torr och så som det var tidigare =). Bara positivt! Så denna vana ska jag ta med mig till Linköping igen. Det är inte svårare än att borsta tänderna om kvällen, och det gör jag ju ALLTID!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa på den spännande boken Matilde som jag berättade om förut, har redan hunnit läsa 3/4 delar av boken för den är så bra =). Som sagt, jag kommer skriva mer om den sen när jag är klar!
Sov gott.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0