Sweety!! <3

Har haft en otroligt mysig kväll =).

Den ägnades först åt att diska och efter det duschning. Hoppade i min mjukisdräkt (pyjamas) och kröp upp i soffan med Personalekonomiboken. När jag fick nog övergick jag till Sex and the City-boxen och kollade på tre avsnitt =). Samtidigt målade jag naglarna (vadå girly girl?) med färgen Sweety. En helt underbar, barbierosa färg från Mavala. Me like <3. Jag har även haft tända ljus hela kvällen, mysfaktorn är HÖG!!

Det blev förresten ingen promenad idag =(. Fastnade vid datorn efter att jag skrivit här och sen försvann solen och det började regna. Så jag hoppade det =P!! Men det gjorde ju ingenting, ska ju röra på mig både imorgon och på onsdag. Gick till mataffären istället och handlade lite inför kvällens måltid, pantade även alla himla flaskor och burkar som skräpade i lägenheten.

Idag bjöd älskling på middag i form av ris och kyckling i gräddsås. Jag fixade iordning en sallad till =). Supergott! Han har förresten gått och lagt sig för över en timme sen och jag tänkte strax joina honom.

Hoppas ni alla haft en trevlig kväll <3.
/Elin

Ps. Hade tagit bild på dagens outfit, men den blev så dålig =(. Hoppas ni klarar er ;)!? Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0