It Hurts!

Snygg rubrik på att vi har ont i fötterna och benen efter en lång promenad och lite shopping ;).
Jag vilade en stund innan vi gick iväg. När vi kom ut började det regna lite smått och det såg inte ljust ut för en runda minigolf. Vi vandrade i alla fall iväg till banan som ligger en bit ifrån hotellet och när vi var framme hade det slutat regna. Dock hade vi inga kontanter och hon kunde inte växla, så vi struntade i det =(. Vi gick runt och kollade lite istället. Vi har varit inne i hur många affärer som helst =). Först gick vi längs Avenyn, sen lite runt omkring. Vi slutade sedan med Kompassen och Arkaden.

När vi var "klara" med shoppingen blev det en sväng till Hemköp för att köpa med oss lite bröd, kaffebröd och frukt att äta till lunch (vid halv 4). När vi kom ut från affären såg vi att modevisningen skulle börja strax och den ville vi ju inte missa, så vi slog oss ner vid scenen =). Har sedan dess hunnit få i oss det vi köpte, slappat och tittat på tv. Skönt att vila benen och fötterna lite, samt min yrsel. Usch, det har fortfarande inte försvunnit...=(.

Planen för kvällen är att käka lite middag på Hard Rock Café =). Vi försökte boka bord idag, men han hälsade att det gick bra innan sju och efter tio =P. Lite väl sent =S...Vi ska gå dit så att vi är där runt halv 8-8 och sätta oss i baren och hoppas på det bästa. Drack världens godaste drink där för 2 år sedan, som jag hoppas få uppleva ikväll igen ;). Ser fram emot en god middag!!

Ha en fin kväll <3.


Le boyfriend posear ;)


Jag med en cafe-cooler från SevenEleven. Dagens outfit är Halsduk från BikBok, Skinnjacka från Vila, Tröja från Adidas, T-shirt från BikBok, Väska från Åhlens, Jeanskjol från Zara, Leggings från BikBok och Boots från Vila.


Puss <3. Lite svårt att fånga oss båda på bild ;).


Modevisning i Nordstan =)


Dagens enda inköp. Trosor och väska från Lindex (30%) och nya numret av Chic.
Richard köpte svarta jeans och tygskor från Zara, riktigt snyggt!!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0