090914

Hade INGEN ork att göra någonting igår kväll =(!!!
Efter Ikano-huset där vi handlade mat samt att jag köpte den där snygga väskan (min gamla är trasig och åker i soporna nu!), så var vi bara hemma och käkade och slappade. Vid halv 6 rörde sig Richard mot innebandyn, men jag var inte redo för en löprunda...helt enkelt för trött. Vid 7 kunde jag äntligen dra mig upp ur soffan =P, hoppade i träningskläderna och begav mig ner till ån. Sprang min vanliga runda, men eftersom jag hade massa extra energi så fortsatte jag en bra bit till ;). Sprang i en timme i sträck =), kändes riktigt bra faktiskt! Sen kom jag hem och duschade, diskade och kollade på alla kriminalserier som går på söndagskvällarna =). Hann även med ett samtal till mamma och ett till E =)<3. Somnade gjorde jag med kalkyleringsboken i högsta hugg ;).

Och när jag vaknade så tog jag boken direkt och började läsa igen =P. Så nu har jag läst det jag skulle läsa =). Idag är det skola igen, känns som helgen gått lite för fort =(. Känns väl sådär att ha två lektioner mellan 10 och 15, men vad ska man göra åt saken?? Sitter kvar ett par timmar efter lektionen och fortsätter plugga. Har ingen motionsaktivitet planerad idag, eftersom jag kommer hem vid halv 6/6. Det får räcka med cyklandet till och från skolan ;).

Nu ska jag hoppa i lite snygga kläder (blir min nya blus!), borsta tänderna, sätta i linserna och sminka mig =). Sen är jag redo för en låååång dag i skolan...Ha det!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0