NÄR får man andas ut?

Som NI säker märkt är jag en ganska upptagen tjej. Kollar man tillbaka några månader i min blogg, till slutet av juni ungefär, så undrar man hur detta kunnat ske? Jag som lovade mig själv att försöka ta med mig lugnet från Gotland hit till Linköping, men som jag tidigare sa, det går bara inte!!! =(. Jag har inte hunnit sakna Gotland speciellt mycket heller, för jag har knappt någon fritid längre. Jag tänker, lever och sover kalkylering. Det är inte hälsosamt! Jag är i skolan hela dagarna och pluggar. När jag kommer hem så börjar jag städa, diska, laga mat, gå och handla, fortsätta plugga och tvätta. Jag skriver att jag slappar mycket i soffan, men mellan pauserna gör jag det som står ovan...Jag vill bara vara helt LEDIG en helg =(. Inte tänka på kalkylering!

Idag har jag i alla fall haft min kära farmor och farfar på besök =). Dem hade med sig fina blommor till pojkvännen (som fyller 21 år imorgon). Vi blev bjudna på middag nere på Pitchers, det var god mat och mycket trevligt sällskap! Dock frågade farmor hur jag mådde, förmodligen ser jag lite sliten ut efter allt pluggande och så =S. Hoppas bara inte mina nära och kära blir oroliga för mig, jag ska verkligen försöka trappa ner...=). Jag mår jättebra, förutom att jag är väldigt trött mest hela tiden. Till dagen igen ;). Sedan bjöd vi upp dem till oss och bjöd på kaffe och mina bullar =). Efter det åkte dem vidare till Trosa, där dem har landställe.

Sprang ner till affären för att fixa det sista till Richards födelsedag. Han får lite presenter av mig i alla fall =).

Detta är den "stora" presenten...vad det är får ni se imorgon =).


Och lite andra små paket...

Ska gå upp halv 6 för att fixa iordning och dekorera tårtan som jag fixat ikväll. Blir även till att tända ett ljus och fixa lite frukost =). Sedan ska jag väcka honom med min vackra sång ;). Han ska iväg på praktik imorgon, därför det blir så tidigt. Får nog gå och lägga mig en sväng efter det innan jag beger mig till skolan igen.

Nu ska jag diska bort all tårtspill innan jag ramlar i säng. God natt på er!!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0