Dags att SOVA =)

Ska bara skriva lite i bloggen först ;) (Viktigt!).

  
 
Egobilder =P.

Dagen har varit ok. Den har innehållit ganska mycket plugg, men även flera trevliga telefonsamtal =). Har pratat med fyra av mina bästa vänner idag, väldigt trevligt och roligt. Jag saknar dem alla så otroligt mycket =(, men vet ni vad!? Jag har GLÖMT bort att berätta en jättestor grej för er!!! På fredag (om två dagar!) åker jag till B i Örebro. Ska bli så roligt att hälsa på henne och gissa vad!? Alla tjejerna från Sthlm kommer också ner, så vi blir 7 stycken =). Hur nice låter inte det?? Ser VERKLIGEN fram emot helgen =). Äntligen får jag träffa alla mina tjejer igen!!!!! Och vad jag har längtat. Planen är så att jag åker med ett tåg vid halv 4 till Örebro på fredag, sen blir det middag på restaurang på fredag kväll =). På lördagen är planen shopping (inte för min del, får fönstershoppa), middag, förfest och utgång. Och på söndag åker jag med tåget vid kvart över 2 tillbaka till Linköping och Richard <3 <3. Låter som en underbar helg i mina öron (ögon!). I'm HAPPY =D!!!

Det blev tyvärr ingen fika med Annika idag =(. Hon har gått och blivit genomförkyld stackarn!! Jag skickar en krya på dig hälsning till henne och hoppas att hon blir bra snart, för jag klara mig inte länge utan "Annika-Elin-fika" ;).
Dock blir det inte lång tid utan fika, ska nämligen träffa två goa tjejer som jag jobbade med NH förut. Vi ska ses och fika imorgon eftermiddag och det ska blir riktigt skoj!! Snacka skit och dricka varm choklad =P. Men först blir det plugg...hela förmiddagen!!! Ska träffa L och A vid 9 i biblioteket eftersom vi ska göra inlämningsuppgiften tillsammans. Tänkte även hinna med att göra lite uppgifter i boken =). Kvällen ska ägnas åt stavgång. En effektiv och trevlig dag!

Jag saknar min familj =(!!! Jag har fortfarande inte vant mig vid att vara utan dem. Jag längtar till tiden då jag bodde hemma (ibland!) och vill bara kunna prata med mamma hela tiden. Saknar att sitta och snacka med syrran hela nätterna och diskutera saker med pappa =(. Jag vill åka "hem"...bara en stund. Jag kommer tyvärr inte göra det förens i slutet av oktober!!! Måste nämligen lägga dem två nästkommande helgerna på att råplugga, då kommer jag liksom inte ens vara mänsklig för ett tag =P. Och helgen direkt efter tentan har L och A en 50-års fest som jag INTE vill missa, så helgen efter det får det bli. Jag LÄNGTAR redan, MASSOR!!! <3 <3.
Miss you Mamma, Pappa och Sofie. Kom HIT nu.

Ojojoj, klockan tickar och det är dags att sova. God natt på er.
/Elin

Kommentarer
Postat av: Mamma

Mmmm inte så lätt att "få ihop" det, men du är ALLTID välkommen till Täby eller Gotland :o)



Älskar dig!!



PUSS

2009-10-01 @ 16:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0