Träna...

...jag MÅSTE och vill komma igång med min träning igen. Jag har till och med planerat in två pass i kalendern den här veckan. Ett imorgon och ett på fredag. Vill verkligen komma till skott, för då brukar jag vara duktig på att komma iväg ;). Men som ni vet är jag inte riktigt kry än =(. Halsen bråkar, näsan rinner lite och jag känner mig allmänt hängig. Är HELT slut efter att ha cyklat till skolan. Så träningen kanske bör vänta ett litet tag till? Imorgon hade jag planerat ett 70 min stationsgympapass...typ bland det jobbigaste som finns. Får nog skippa det =(. Jag satsar på att vara FRISK på fredag, då blir det Aerobics =). Har längtat massor!!!

Mina veckor framöver kommer se nästan likadana ut =P. Mycket pluggande, träning, mat och sova ;). Men det är så jag vill ha det!

Min vecka

Måndag:
Plugga

Tisdag: Föreläsning, plugga och promenad (istället för träningspass)

Onsdag: Föreläsning, KALAS, middag och bio med A

Torsdag: Föreläsning och MASSOR av plugg

Fredag: Plugga hela förmiddagen och Aerobics på eftermiddagen

Lördag: Inga planer! Blir nog plugg, vila och promenad kanske!?

Söndag: Styrketräning (?) och myskväll med A

Det blir en relativt lugn vecka med som jag sa, mycket plugg =(. Sånt är livet!

Lite inspiration till att komma igång med träningen är snygga träningskläder ;).


Snyggt linne (finns i flera färger och motiv) för 129:-. Äger själv ett svart från förra årets kollektion, snygg passform!


Skön och snygg tröja att ta på till och från träningen så att du inte blir kall (!), endast 199:-.


Läckra mjukis-/träningsbyxor för 199:-.


En jättebra sporttopp att ha under träningstoppen =). 149:-. Jag äger en svart och en gul, dem är perfekta, håller allt =P på plats och är dessutom snygga ;).

Alla plagg kommer från H&M.
Glöm inte att köpa ett par bra gympaskor. Om man "bara" ska styrketräna räcker det med lite enklare gympaskor. Där är inte dämpningen så viktig, men ska du däremot gå på mycket "skutt-pass" som aerobics, gympa osv. behöver du skor med GRYM dämpning. VIKTIGT!!!

Nej, nu alla glada är det dags att sova min skönhetssömn. Imorgon blir det färskpressad apelsinjuice till frukost...det vattnas redan i munnen ;)!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0