090901

SEPTEMBER!!!
Varför ska tiden jämt gå så fort?? Det skrämmer mig nästan lite...
Idag har varit en perfekt dag, i alla fall om man räknar "duktighet" som perfekt ;). Min dag började med en ordentlig frukost och sen föreläsning mellan 10 och 12. Slängde i mig en lunch bestående av gårdagens middag, köttfärsås och spagetti. Satt sedan kvar i skolan till 17, gjorde klart inlämningsuppgiften (som ska vara inne på torsdag) tillsammans med några tjejer i min klass och efter det satt jag med uppgifterna i boken. Cyklade hem och satte igång med maten, blev även köttfärs idag (tog ut lite för mycket igår =P). Men det blev tortillarullar istället, kommer ni ihåg dessa? Det var supergott och mättande. Somnade en liten (20 min) stund i soffan och vaknade av att jag kom på att jag hade bestämt mig för en promenad idag =P. Så jag hoppade i gåkläderna och gav mig ut strax efter 20. Gick i rask takt 1 timme. När jag kom hem duschade jag, sedan har jag haft "Elin-time". Med "Elin-time" innebär det att jag tagit tiden att ångbada ansiktet, lägga på en ansiktsmask och smörja in den med fuktgivande kräm =). Så nu är mitt ansikte jättelent ;).

Så vi sammanfattar dagen med tre ord: Pluggat, "tränat" och spa:at ;). Stolt!

Ni som inte vet, morgondagen är minst sagt SPÄCKAD! Först ska jag träffa A vid 09 och cykla till skolan. Ska gå igenom inlämningsuppgiften lite snabbt innan lektionen vid 10. Har lektion till 12. Sedan lade han in en extra lektion idag, så vi har en mellan 13 och 15 imorgon också...det rubbade liksom väldigt mycket =(. Men jag stannar kvar och går på halva den lektionen. Så vid 14 smiter jag iväg och går på KALAS. Ska möta A för tidig middag och bio kl 16, bion börjar 18. Så jag varnar för dålig uppdatering redan nu ;).

Dags för mig att skriva in inlämninsuppgiften på datorn så att jag kan lämna in den till honom imorgon =). Skönt! Sen ska jag krypa ner bredvid Richard (som förresten fortfarande är sjuk!) och läsa NYA numret av VeckoRevyn. Lyx!


God natt!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0