090925

Vilken HEMSK dag jag hade igår!!
Jag satt i skolan från 8 på morgonen till tjugo över 9 på kvällen...fattar ni hur länge det är?? Jag och A skämtade om att vi skulle behöva sitta så länge, men vi trodde nog aldrig det på riktigt. Vi hade först lektion till 10 och sen körde vi igång med inlämningsuppgiften direkt. Vår lärare hade varit otroligt otydlig i sin formulering vilket resulterade att vi tänkte på helt fel sätt. Träffade några andra i klassen som hade gjort likadant som oss och då trodde vi genast att vi var på rätt spår. Sen kommer vår lärare in, smäller upp en massa siffror på tavlan som ingen förstår och säger "det är logiskt, ni ska FATTA detta!". Efter det börjar den ena avhyvlingen efter den andra mot honom. Han har betett sig som skit mot oss i dessa 5 veckor och nu fick han sota. Kunde han ta det?? Nej, han sa att det inte var hans fel att vi var OAMBITIÖSA!!! Att han ens vågar säga detta när vi sitter där kvart i sju på kvällen och har varit där sen 8. Ingen i vår klass har lagt ner så mycket tid på att plugga som vi gör nu. Men det är så frustrerande att lägga ner 6-8 timmar per dag och ändå inte FÖRSTÅ. Just bara för att vår lärare är ybersmart och inte kan ta sig ner på vår, pedagogiska nivå...

Så där är anledningen till att jag inte skrev något inlägg igår. När jag kom hem ringde jag B och pratade av mig lite =). Sen var det dags att packa/städa inför idag.

Ska alldeles strax hoppa i mina kläder efter en lång dusch =). Har laddat datorn med batteri och tagit med mig några skivor Sex and the City, så jag hoppas resan till Göteborg går FOOOOORT!! Ville bara säga att jag lever och mår bra, men att jag är arg och besviken på denna kurs...Vi hörs nästa gång i GÖTEBORG <3.


Jag i Göteborg med Richard 2007!!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0