Satisfied

Jag är nöjd med vad jag åstadkommit denna tisdag.
Morgonen började med en cykeltur till skolan i regn =(. Det regnade inte när jag gick ner för att hämta cykeln, men när jag kom ut gjorde det det. Detta resulterade givetvis i att jag bara hade packat ner regnjackan, så byxorna var dyngsura när vi var framme...Aja, nu har jag i alla fall lärt mig något av det ;).

Efter föreläsningen gick jag och A iväg och åt lunch, sen satte vi oss vid varsitt bord i biblioteket. Jag varvade läsning med att räkna och jag tycker att det flöt på ganska bra =). Åkte från skolan vid strax efter fyra efter att ha pratat med Annika en stund. När jag kom hem slängde jag bara av mig väskan och jackan, bytte om till träningskläder och gav mig ut direkt! Som jag skrev förut, börjar jag göra något annat så fastnar jag =S.

Löprundan gick jättebra idag =D! Höll igång en timme och hade kunnat springa lite till, men eftersom planen är att gå upp tidigt imorgonbitti och stavgå, så bestämde jag mig för att spara krafterna tills dess. Körde 100 sit-ups och stretchade när jag kom hem. Precis när jag kom hem började det regna (lucky me!). Hoppade in i duschen och nu sitter jag här.

Det var min dag, hur har er dag varit?? Jag ska snart börja med middagen, som ni vet kommer bestå av fiskpinnar och potatismos =). Annars ska jag med GOTT samvete kolla både Idol och The mentalist ikväll. Efter det sova.

Ha en underbar kväll <3.


Idag matchade jag skorna med nagellacket, fint va?? =)

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0