Forno Italia

Det blev en timmes springande idag =). Är så stolt att jag orkade hela biten!! Det var så skönt efteråt och riktigt svettigt ;). Gjorde 100 sit-ups och hoppade sedan in i duschen. Richard kom med den bra idéen att gå ut och äta tillsammans. Mysigt tycker jag =)!!! Det blev en Italiens restaurang som heter Forno Italia och båda åt varsin pizza. Blev en med parmaskinka och ruccola för min del. Mums.

Kändes väldigt trevlig att gå och äta tillsammans efter en jobbig vecka i skolan. Relationen till Richard kommer lite vid sidan av när jag har väldigt mycket i skolan. Jag sitter i skolan till fyra-fem varje dag, när jag kommer hem så går jag ut och springer/går eller lagar mat. Sedan kollar vi på tv tillsammans en timme kanske, efter det har jag plugg eller han =(. Tyvärr!! Och nästa vecka har han praktik och kommer åka hemifrån 7 på morgonen och komma hem vid 17 på kvällen, på detta blir det sedan träning =S. Så det var VERKLIGEN trevligt med en kväll tillsammans!! Blir perfekt att åka till Göteborg nästa vecka efter hans jobbiga vecka då, bara koppla av och ha roligt =).

Nu har vi varit hemma ett tag, fastnade och pratade med en kompis innan vi gick hem. Tänkte sätta på Sex and the City-boxen nu =D. Har även köpt en bilpåse som jag ska äta till. Ha det myspys ikväll <3.

/Elin


Mystofflor med hjärtan och pyjamasbyxorna på =).


Kommentarer
Postat av: Julia

Duktig du är som springer! <33

2009-09-20 @ 12:08:51
URL: http://juliaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0