090915

Kan NÅGON ge mig ett tips på hur jag kommer i säng tidigare på kvällen?? Jag borde kanske bestämma att det inte får vara någon dator- eller tvtime efter 22. Eller helt enkelt bara gå och lägga mig den tid jag bestämt =P. I natt somnade jag 01 och upp för en halvtimme sen =S. Jag får ju inte tillräckligt med sömn då. Jag måste bli bättre på detta!

Kan man bli trött eller kan man bli trött?? Vår föreläsare (som jag inte alls gillar!) sa igår att han skulle skicka ut inlämningsuppgiften igår eftermiddag, tror ni han gjorde det?? NEJ!!! *Suck*. Han hade även lovat att vi skulle få tillbaka våra inlämningsuppgifter, "senast på måndag". Nej, nu behövde han tydligen ha till tidigast tisdag eftermiddag...Man måste väl ändå hålla det man säger, det är ju universitetet för tusan! Snart blir jag arg på riktigt och då är jag inte att leka med =P.

Idag är det skola igen ;). Först föreläsning, sedan lite egna studier efter lunch. Framåt eftermiddagen tänkte jag gå ut på en stav-runda =), skönt att röra lite på sig! Har även fotografering idag, känns väl sådär =P. Var ju senast i gymnasiet jag tog kort för skolan =S. Nu vill dem göra en katalog så att vi på programmet lär känna varandra bättre ;). Ska även köpa böcker till externredovisningen idag samt uppdatera mitt LIU-legg.

Dags för mig att "style:a" till mig lite, fotograferas gör man ju bara väldigt sällan ;). Haha!! Ha det fint.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0