090912

Lördag!! =)
Jag sov till 10 efter en halvdålig sömn eftersom jag delade säng med Richards lillebror och hans flickvän, jag fick inte riktigt plats =P. Då gick jag upp och väckte Richard och så satt vi och pratade till dem andra började vakna till liv. Efter det började vi städa undan här hemma, alla burkar bort, alla glas bortdiskas och skräp slängas. Nu är det helt okej fint, men eftersom vi för tillfället är 8 personer i lägenheten så är det lite småtrångt ;). Men det är mysigt! Som ni vet så kom tre av Richards syskon hit igår och lillebrors flickvän, och idag kom även Richards föräldrar på besök. Vi har varit en runda på stan, fick med mig en jättefin blus hem =).

Vid halv sju ska vi äta på en grekisk restaurang som heter Afrodite och ligger här i Linköping. Det ska bli jättetrevligt och gott =). "Recenserar" restaurangen när jag kommer hem ;).

Gårkvällen blev riktigt lyckad med trevligt sällskap. Själva HG-besöket var väl sådär, men som sagt, trevligt sällskap gör allt ;)!! Vi kom hem vid 03 och sen var Richard och hans syskon igång med sina hetsiga diskussioner till halv 5 (!). Jag gick mitt i och lade mig, men ljudnivån var HÖG =P. Haha...Det är ju trevligt att dem gillar att diskutera, men gör det på dagen istället ;).

Nu ska jag vara social igen och börja fixa mig inför restaurangbesöket =). Bilder och annat kommer upp senare ikväll!!

/Elin


Här är jag i nya blusen, ni får se hela ikväll ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0