5 Oktober 2010


Jag och min fina syster i lördags i Gamla Stan :).

Nu var det 4 dagar sedan jag skrev här på bloggen...tiden bara rusar iväg när man har roligt :). Jag har i alla fall haft en helt underbar weekend i Stockholm som har innehållt allt i från SPA med mamma och syster till lunch med min mentor. Hade tänkt berätta om allt, men jag känner mig så förbaskat trött nu :(.

Drar lite snabbt igenom vad jag sysslat med idag i alla fall :). Tog en rejäl sovmorgon och började dagen med en dusch och en stor frukost. Hann plugga lite och sedan kolla på finalen av Biggest Loser USA innan det var dags för mig att packa ihop mitt pick och pack och bege mig mot Linköping igen. På T-centralen skaffade jag mig en månads gratis prenumeration på SVD, så nu är jag lite vuxen också ;). Sedan läste jag flitigt på tåget hem och väl hemma har jag fixat med lite allt möjligt. Har varit ute på en löprunda på milen också, slog nytt rekord idag!!! Kvällen avslutades med tv-kväll med DHW och Cougar Town hemma hos Hanny, mysigt värre.

Aja, som sagt...trött som tusan är jag nu :P! Ska bege mig mot sängen genast och så slänger jag upp lite fler och roligare inlägg imorgon. Sov gott!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0