13 Oktober 2010

Det är mörkt ute och jag är trött...det är alltså höst på riktigt! Jag saknar sommaren med värme, sol och lite kläder :). Som tur är åker jag till Thailand med familjen i slutet av december, så jag kan nog stå ut ett par månader till ;). Längtar massor efter den resan <3 och speciellt att få umgås så intensivt med familjen, me like!

Nu sitter jag här och dricker grönt te för att jag fryser och vill bli pigg ;). Det är omänskligt att gå upp såhär tidigt :P, iaf för mig som student ;). Att gå upp åtta är väl överkomligt, men halv sju?! Haha...jag lider med er alla som behöver gå upp såhär tidigt varje dag.

Igår hade jag en riktig myskväll hemma hos Hanny med DHW, Cougar Town och det där andra programmet som går efteråt (som för övrigt är jättedåligt). Vi kollade även på en massa bilder, pratade och drack jordgubbste. Är så glad för att jag har dig Hanny <3.

Vad är då planerna för dagen? Jo, först är det reflektionspass med ettorna nu på morgonen. Hoppas de tycker om mina muffins som jag bakat åt dem ;). Efter det tänkte jag stanna kvar i skolan ett par timmar och läsa i biblioteket, så får jag kanske en del gjort idag också :). Tänkte även fortsätta läsa lite eftermiddag efter lunchen hemma och sedan blir det Step ikväll med Hanny. Vad ska ni hitta på?

Dags att sätta lite fart här hemma. Hörs efter lunch igen :).
/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0