Two movies

 VS.

Har haft en otroligt mysig kväll tillsammans med Ameli, kunde inte blivit bättre :). Det var så himla roligt att träffa henne igen, jag har verkligen saknat det :(. Vi började med att hyra två filmer (se ovan), sedan handlade vi lite mat på Hemköp och sedan gick vi hem till mig. Det blev tortillas till middag, mycket gott! Sedan kollade vi på den första filmen, Blonde Ambition, som var ganska rolig. Jag tycker Jessica Simpson ser så himla bra ut, riktigt fuskigt. Det var en ganska förutsägbar film, men romantisk och det gillar ju jag ;).

Efter första filmen pausade vi en liten stund och jag slängde ihop en stor fruktsallad med vaniljkesella till, mums! Sedan var det dags för andra filmen, My one and Only, som var allt annat än vad jag hade föreställt mig att den skulle vara :P. För det första utspelade den sig 1953 (om jag inte minns helt fel?) och "Mr. Big" (på bilden) var ungefär med i fem minuter i hela filmen, Kevin Bacon var med mer och förtjänar en plats på framsidan istället. Dock är detta tydligen den "svenska" framsidan, för den amerikanska visar flera karaktärer så som sönerna som är med i hela filmen...konstigt att de gör om framsidan om filmen ändå heter samma sak. Hmm...tycker framsidan och skådespelarna lockar mer än filmen erbjuder. Den var bra, men ganska konstig. Trodde den skulle vara modern och det var den som sagt inte.

Så mitt råd till er, kolla på den första filmen istället. Den tycker jag personligen var mycket bättre. Har ni sett någon av dessa? Vad tyckte ni i så fall?

Ojojoj, vad klockan är mycket...jag är jättepigg :(. Har väl druckit för mycket cola light :P. Ska väl försöka komma i säng snart i alla fall, så jag orkar upp till en grym dag imorgon! Sov gott.


En bild på mig och min underbara Ameli <3. Ska bli sååå roligt att hon följer med ut och partar imorgon :).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0