24 Oktober 2010

Söndagkväll, tända ljus, pyjamas på, en god smörgås och en bra film. Så har min kväll sett ut, låter inte helt fel ellerhur? Det var så mysigt att efter en liten promenad med Hanny duscha, hoppa i pyjamasen och krypa upp i soffan med mitt varma täcke :). Det gäller att njuta av det lilla och det har jag verkligen gjort idag.

Jag har precis kollat klart på filmen Vid din sida. Jag har nog sett den två gånger innan, men jag blir lika berörd varje gång. Den är så himla fin :). Låg här i min ensamhet och snyftade. Vid sådana tillfällen är det skönt att vara ensam :P.

Min söndag har varit väldigt lugn. Fick hjälp av min morbror att lämna tillbaka den trasiga tv-bänken, sätta upp tvn på väggen samt flytta min lampa så att den sitter ovanför sängen nu :). Jag har en sådan snäll morbror :). Han kommer tillbaka på torsdag kväll och hjälper mig sätta upp mina krokar så att jag kan hänga upp mina väskor. Annars har jag städat lite, slappat alldeles för mycket och som sagt, gått en promenad med Hanny :).

Jag har inte haft så stor lust att blogga tidigare. Igår jobbade jag ju på högskoleprovet. Min roll skulle vara korridorsvakt och provledare till förfogande, men jag fick hoppa in som provledare direkt :). Var jättenervös i början, men det var verkligen roligt. Jag hade ett eget klassrum som jag fick möblera som jag ville och så ansvarade jag för arton stycken som skrev provet. Medans de satt och skrev sorterade jag prov och pluggade. Hur gött som helst att få betalt för att plugga ;). Men det var verkligen jätteroligt, så jag hoppas jag får jobba i vår igen. Sedan blev det hem och powernapa lite innan Hanny dök upp. Några tjejer till anslöt sig till förfest hemma hos mig och sedan blev det NH för hela slanten :). En trevlig avslutning på en bra dag!

Nu är helgen snart slut och det är dags att återgå till allvaret. Nästa vecka kommer vi att ha en individuell uppgift samt en gruppuppgift, så det kommer nog tillbringas en hel del tid i skolan. På torsdag är det seminarium och sedan ska jag plugga hela helgen. Ska även försöka hinna med mycket träning, fixa lite ärenden samt söka extrajobb den här veckan. Önska mig lycka till med allt ;)!


Sommaren 2010

Sov gott!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0