21 Oktober 2010

Vill börja med att säga att det är otroligt roligt att så många hittat hit till min lilla blogg, välkomna ska ni vara :)!

Idag befinner jag mig i Örebro som ni vet. Bella är ett par våningar ner och jobbar grupparbete med sin grupp, så jag har passat på att ta sovmorgon, ätit frukost i lugn och ro samt duschat och fixat iordning mig. Har även beställt biljett tillbaka till Linköping nu, så jag åker imorgon förmiddag. Blir vägen via Mjölby den här gången, Örebro-->Mjölby-->Linköping, det kostar mig 30 kr mer, men det är så värt det :). Igår när jag åkte hit åkte jag Linköping-->Katrineholm-->Hallsberg-->Örebro och då var det ganska lång väntan mellan tågen, så det pallar jag inte en gång till :P. Visst är det värt 30 kr mer??

Alldeles strax ska jag sätta på ordentligt med ytterkläder (hörde att det var minusgrader i morse) och bege mig mot ICA Maxi för att handla lite till lunchen och middagen. Tänkte även överraska Bella med en stor fruktsallad ikväll :). Ska ner och äta lunch med tjejerna sedan och efter det ska jag varva mina roliga skolböcker med att plugga på inför jobbet på högskoleprovet. Ikväll ska jag och Bella fika, kolla film och äta god mat :).

Vi hörs under dagen när jag pausar, då ska jag berätta för er om höstsyndromet, missa inte det!


Snyggingbild på mig, mamma och syrran :P...jag ser crazzzzy ut.

/E <3

Skrev detta inlägg vid halv tolv, men då bestämde sig blogg.se för att inte fungera...så varsågoda, två timmar försent ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0