Het Tortilla med kyckling och ruccola...


2 Kycklingfiléer
1 vitlöksklyfta
2 dl hackad ruccola
1 dl tacosås "medium"
175 gram mager riven ost
Salt & Peppar
6 tortillabröd

Finhacka vitlöken. Hacka kycklingen i små bitar och stek sedan tillsammans med vitlöken i stekpannan i ca. 5 min. Häll sedan över detta i en bunke och låt svalna lite. Blanda sedan ner ruccolan, tacosåsen och osten. Blanda ihop och fördela på tre tortillabröd, lika mycket på varje. Lägg sedan på ett "lock" på varje tortillabröd och stek i en torr stekpanna i ca 3-5 på varje sida tills osten har smält och bröden har fått fin färg. Dela tortillabröden i fyra bitar och servera tillsammans med lite sallad och kanske en klick creme fraiche.

Häromdagen när jag var på Ica och handlade såg jag att de hade en "receptmaskin" och föll direkt för det här receptet. Så istället för att laga lasange till matlåda, så fick det bli detta istället. Kan verkligen rekommendera detta, blev supergott :). Jag har gjort om receptet lite samt haft fullkornstortillas istället för vanliga. Det blev totalt en middag till mig idag och två matlådor. Perfekt i hemtentatider :).

Jag har nu en massa goda matlådor, så att jag trots hemtenta ska kunna variera min kost. Såhär ser min tentavecka i matväg ut:
Måndag:
Lunch - Havrepannkakor med kesella och banan
Middag - Crispies (finare fiskpinnar), potatismos och ärtor
Tisdag:
Lunch - Het tortilla med kyckling och sallad
Middag - Fläskfilé och bulgur samt morötter
Onsdag:
Lunch - Köttfärssås och pasta
Sedan återgår livet till det normala och det är dags att börja laga mat igen :). Visst är jag duktig på att göra matlådor? Jag är stolt!

/E <3

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är jätteduktig! :) PUSS

2010-11-01 @ 09:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0