28 Oktober 2010


Egentligen är jag helt emot att sola solarium, men nu kände jag mig så sjukligt blek och glåmig :(. Jag kommer absolut inte att sola massor med solarium nu eftersom jag vet att det ökar risken för hudcancer och dålig hy när man blir äldre, men det var skönt att få lite lyster tillbaka i ansiktet. Det var även väldigt fräscht där jag var och de hade Mix megapol på med Adam, Gry & Anders vilket var skönt att lyssna på. Dessutom kostar det bara 25 kr mellan 7-9.30 på morgonen :). Nu är min tanke att smörja in mig med Nivea BUS imorgon och sedan sola solarium en gång till nästa vecka för att sedan vänta drygt en månad tills nästa gång. Åker ju till Thailand den 27 december och då vill jag "grunda" lite i alla fall. Dessutom ska jag börja käka Maxisol som jag blivit rekommenderad att äta för att behålla solbrännan längre, hoppas det funkar för mig :).

Detta är alltså vad jag sysslat med denna morgon. Jag har dessutom ätit havregrynsgröt och druckit grönt te till frukost (mycket hälsosamt) och tänkte snart byta om, fixa ihop en stor sallad till lunch samt skriva ut vårt arbete till seminariumet i eftermiddag :). Vad ska ni hitta på?

Ikväll ska jag köra dubbelpass träning för att imorgon vila min stackars kropp! Det är två tuffa pass också, men det är för att en ledare som jag och Hanny gillar jättemycket ska hoppa in och köra aerobicsen innan det vanliga skivstångspasset vi brukar gå på och det kan vi bara inte missa. Så det blir träning från kvart över sex till halv nio idag, snacka om att jag kommer vara DÖÖÖÖÖD efteråt :P. Men jag är taggad till tusen! Awesome!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0