29 Oktober 2010

 
Morgonstund har GULD i mun ;). Idag vaknade jag av klockan och kände mig hur seg som helst, men när jag kollade upp såg jag att solen lyser ute och då blev jag genast piggare :). Tänk vad lite sol kan göra för humöret! Just nu sitter jag och äter en ordentlig frukost och tänkte snart piffa till mig lite inför passfotograferingen ;). Tänkte fixa passet nu på förmiddagen så att jag har det gjort.

Jag har ont på alla möjliga ställen i kroppen idag, tur att det som mest blir en hyfsat långsam promenad idag (vardagsmotion). Känner att kroppen behöver återhämta sig lite inför styrketräningen imorgon och löprundan (milen) på söndag. Kände att jag ville köra slut på mig den här veckan och samtidigt ha mycket energi inför hemtentan som ska skrivas på måndag till onsdag.

Jag har inte bara ont på insidan på kroppen, utan även utanpå :S. Klantot Elin brände sig i solariumet igår :(. Inte alls bra och hälsosamt, men det var så himla varmt och skönt att ligga där. Rödheten har lagt sig lite idag, men det är fortfarande obekvämt runt bikinilinjen :(. AJ! Var försiktiga när ni solar, ibland är rören så himla starka...

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0