Rain rain rain


När ska det sluta regna? Det har regnat konstant hela dagen. Cyklade till skolan i full regnmundering (regnställ och gummistövlar), så det var ju i alla fall trevligt att jag kunde ha en fin och torr outfit i skolan :). Regnar det hos er också?

Om en stund ska jag sätta igång med maten, är otroligt hungrig redan. Har ju bara ätit frukost och lunch samt en frukt idag, så det är kanske inte så konstigt? Känner mig jätteseg också, men det beror säkert på att jag är hungrig och att det regnar :(. Ser faktiskt fram emot att åka iväg och träna i 1,5 timme ikväll...behöver verkligen den energin känner jag. Då blir det väl förmodligen full regnmundering igen :(...segt!

Idag känner jag en sådan otrolig saknad :(. Jag saknar mina vänner, speciellt dem jag inte träffat på länge <3. Jag skulle så gärna vilja att alla dem kom hit med detsamma, så jag fick krama om dem, prata med dem och bara vara med dem. Det är jobbigt att sakna! Jag saknar även min familj, redan...Och jag ska inte tillbaka till Sthlm förens min och pappas födelsedag i mitten av november. Som tur är kommer ju mamma och förmodligen syster förbi en sväng om ett par veckor :). Lyx! Deppigt värre att må såhär då...aja, får ta och sätta på lite bra musik och laga mig en god middag.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0