Helt SLUT!

Jag är helt slut i kroppen efter skivstång samt konditionspasset. Dock är jag pigg i övrigt vilket känns ganska dumt när jag borde sova strax. Tänkte kolla på Kenza&Tyra show och sedan sova. Har redan krupit ner i sängen och är redo att sova, så det är skönt att man inte behöver flytta sig något mer i alla fall ;).

Innan träningen idag har jag läst, läst och läst. Har faktiskt varit riktigt duktig idag :). Har även hunnit planera lite inför morgondagen med syster, så det ser jag verkligen fram emot. Syrran stannar till på lördag eftermiddag, så vid lunch på lördag ska vi käka mongolisk buffé. På lördag kväll får jag besök av Hannah och då ska vi äta lite snittar, kex och ost, kolla på film och lägga en ansiktsmask. Myskväll på hög nivå! Söndagen blir chill, kanske hittar på något med Hanny, men måste även plugga ordentligt. Vad ska ni hitta på för roligt i helgen då?

Till middag idag åt jag, som jag skrev tidigare, lax med bulgur och creme fraiche med citronpeppar i. Jag är tyvärr inget större fan av lax, men det gick ner. Bra med omega3 också ;). 
 

Ska slänga upp ett fint litet inlägg med lite hoppbilder på mig och sedan ska jag kolla på programmet. God natt.
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0