Soft!

Den här dagen har varit väldigt "soft" faktiskt :). Jag har inte stressat något och bara gjort saker i min egen takt. Jag har hunnit styrketräna, läsa ganska mycket kurslitteratur, tagit en halvtimmes powernap och målat naglarna. Vad har ni hittat på idag? Det ända som jag kanske saknade var en promenix i det fina vädret, så vi kan väl hålla tummarna för att det är fint imorgon också? Då ska jag nämligen träffa Louise igen :).

Om drygt två timmar kommer Ameli, Hanny och Malin hit på förfest. Det blir tydligen "vinkväll" har jag hört ;). Hoppas vi kör lite roliga lekar, lyssnar på bra musik och pratar massor...men det är nog inga problem med det här gänget :P. Awesome! Jag sitter i en kombinerat pyjamas och slapplinne, så jag ska väl snajda om också. Har fortfarande inte bestämt outfiten helt :(. Fick ett superbra tips av en läsare, men jag äger tyvärr inga lackleggings. Så jag kör på jeans eller svarta byxor, men frågan är vad jag ska ha för skor? Hmm...I-landsproblem!

Nu ska jag nog börja fixa mitt hår och smink, välja ut kvällens outfit och sedan få i mig lite middag. Blir en "gammal" matlåda med kyckling, bulgur och sweet&sour :). Ha det fint!


Nytagen bild!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0