R.I.P tv-bänken :P

Igår tvingade jag med mig mamma till Ikea och Willys för att handla saker som fattades här hemma. Blev lite mysiga värmeljus på Ikea, men även en tv-bänk :). Har fått en större tv nu eftersom syster köpt en ny, så den här kommer nog inte folk reagera så mycket på (typ hjälp vilken liten tv du har, har jag fått höra ett antal gånger under veckorna). Så jag tänkte alltså jag skulle investera i en tv-bänk. Det var billigt skit och ja, det var verkligen SKIT!


Den här tv-bänken Laiva köpte jag igår och medans jag lagade middag så skulle mamma sätta ihop den. När hon skulle trycka ihop hela saken så sprack typ allt. Plankan gick av på flera ställen. Snacka om skitkvalité. Jag är nu i efterhand glad att den gick sönder vid monteringen och inte när tvn stod på, för då hade jag nog inte haft en tv kvar heller :(.

Så köp INTE den här skiten! Får hjälp av min morbror att lämna tillbaka den på söndag och dessutom ska han hjälpa mig och sätta upp den större tvn på väggen. Vad skulle man göra utan sin snälla morbror?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0