1 Oktober 2010

Oktober och regn...roligt värre! Vaknade av mig själv vid åtta idag, seg och lite illamående :(, hoppade in i duschen och kände mig genast lite fräschare :). Sedan har jag diskat alla vinglas, slängt skräp, torkat av alla ytor och dammsugit i lägenheten. Allt för att komma hem till en fin och ren lägenhet på tisdag.

Idag åker jag till Sthlm igen och det är lika underbart som vanligt! Ska försöka sova på tåget hem, vore skönt med ett par timmars sömn till :), så håll tummarna för att jag somnar ;). Blir hem till familjen en sväng för att sedan åka vidare till Emelie. Vi ska ha myskväll hemma hos henne med god middag och efterrätt, lite promenad kanske och mys. Kommer bli great!

Igår var det ju party som gällde. Middagen och förfesten får en STOR tumme upp, verkligen supertrevligt :). Åt god middag, pratade och lyssnade på musik. Väldigt trevligt :). Tyvärr var Strandgatan 2 inget att ha :(. Eller lokalerna var fina och musiken bra, men vart var folket? Förmodligen på Kravall eller Platå...:(. Vi gjorde det bästa av situationen trots allt. Vi dansade med en publik på tio pers (japp, det vara alla som var i lokalen!), men tillslut gav vi upp. Gick förbi Platå, men ingen hade lust att betala mer inträde...Så jag gick hemåt, åt lite nattmat och kollade på första avsnittet Kenza & Tyra Show. Vad tycker ni som såg det? Njaaa...säger jag iaf.

Nähä, tänkte slänga upp gårdagens sminkning (tyvärr de enda bilderna jag tog) och ännu ett av mina shoppingfynd innan jag hoppar i dagens outfit (jeansklänningen och leggings) och sedan packar det sista. Tåget går om dryga timmen. Hörs i Sthlm igen!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0