23 Oktober 2010

Morgonstund har guld i mun :). Så låter uttrycket, men jag vette sjutton om jag tycker det redan ;). Sitter här i varma pyjamasen och duntofflor fortfarande, lite småseg sådär. Har precis ätit klart min frukost och sitter nu och dricker mitt favoritte green cheescake från NK. Nu har jag kommit in i min teperiod igen, som mest har jag druckit tre koppar på en dag :P. Men det är så varmt och gott med te i kylan.

Appropå kyla...det snöade ju igår :(. Fy vad tråkigt! Egentligen tycker jag att det är ganska vackert med snö, men inte redan den 22 oktober. Det försvårar bara mina cykelturer till och från skolan och träning och det känns lite drygt om jag ska behöva börja promenera redan för att det är för hallt :(. Men jag håller ut, bara två månader kvar tills vi åker till Thailand, ska bli hur gött som helst :D.

Varför är jag uppe så tidigt? Jo, idag ska jag nämligen jobba högskoleprovet. Jag börjar redan halv åtta, så strax ska jag hoppa i lite kläder och sedan bege mig. Har fixat lite olika mellanmål samt matlåda för att orka dagen ;). Arbetstiden är halv åtta till halv fem, så efteråt blir det hem och powernapa lite innan tjejerna kommer vid halv åtta :). Sådär, dags att sätta lite fart kanske. Jag önskar er alla som ska skriva hp idag ett STORT LYCKA TILL! Och ni får önska mig lycka till också, detta är första gången jag jobbar med detta ;).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0