Powerwalk

Jag skulle ju vila idag, det var ju planen från början. Men jag ville ju träffa Louise och det är så skönt att gå ut och gå och samtidigt prata en massa, så det fick bli en powerwalk idag i alla fall. Blev 1 h och 45 min, vilket motsvarar ungefär en mil. Så nu kan jag med gott samvete äta lite av mitt godis som jag har kvar och poppa mig lite popcorn till kvällens idol :). Hanny skulle kanske ha kommit hit och haft myskväll med mig ikväll, men hon har så himla mycket i skolan nu (det har iofs jag också), så det blir nog inte så :(. Men jag klarar mig fint själv :).

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och ta tag i skolarbetet. Det är strukturering som gäller! Tänkte sitta till sju och då ska jag laga mig lite middag i form av sprödbakad torskfilé, potatismos och god sås. Sedan ska jag bara chilla och äta gott framför idol som sagt.

Imorgon blir det stort fokus på skolarbetet, men jag ska även åka iväg till Tornby och fixa en sak samt köra ett pass styrketräning. På kvällen kommer i alla fall Hanny hit och kanske några till för myskväll med middag och film. Vi får se lite hur det blir med den saken, men nu ska jag i alla fall sätta igång och få något gjort. Ha det fint!


Dansade lite till musiken samtidigt som jag fotade bilden :P. Min powerwalksoutfit :).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0