091105

Ingen uppdatering igår =(, min ursäkt: jag hade FULLT upp!

Först var det förmiddagsföreläsning, sen lite grupparbete efter det. Åkte sedan hem och läste i boken och packade iordning allt inför promenad och middag med Evelina och Angelica. Cyklade hem till Angelica i snöstorm och gick direkt ut på en långpromenad =). Fjärde dagen i rad för min del ;), känner mig jätteduktig :P. Åt sedan pizza, kladdkaka och popcorn samtidigt som vi kollade BSF, Grey´s och Fråga Olle-dokumentären. Så min cykeltur hem blev vid halv tolv =). Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll med tjejerna, måste göras om snart!

Dagen idag började med sovmorgon ;). Sedan har jag inte orkat göra många knopp. Har pratat lite i telefon och fixat, men ska alldeles strax hoppa in i duschen. Har en 3-timmars eftermiddagsföreläsning idag...Men efter det får det bli lite läsa och sedan inte göra ett smack ;). Blir nog äta god middag, slappa i soffan och kolla tv =).

Idag faller "regnblandatsnö" ner från himlen och jag ser inte överdrivet fram emot att bege mig ut med cykeln =S. Får bli regnkläder och vattenfast smink ;). Dags att fixa iordning sig lite, först en snabbdusch.

Hörs ikväll! Snöar det hos er??
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0