091112

Trött, men effektiv!! Min dag!! Började med att gå upp vid 8 (eller klockan ringde då, klev upp 40 min efter) och fixade matlåda, gjorde mig i ordning samt åt frukost. Sedan var det bara att snällt cykla till skolan. I pausen på den ganska sega föreläsningen så åkte jag och Ameli iväg och började med seminarieuppgiften som vi har till på måndag. Vi blev klara med den vid strax efter fyra =). Riktigt effektiva!! Har annars bara hunnit hemma och sms:a massor med kompisar som kommer hit i helgen. Alla måste ju veta vad som gäller ;). Hehe...

Gårdagen vart riktigt lyckad. Vi bjöds på jättegod mat i form av chicken-wrap (supergoda!) med sallad och till det vitt vin. Till efterrätt blev det daimglass. Allt var lyxigt med tända ljus och fin dukning. Vi tackar så mycket för en underbar kväll. Richard var tvungen att åka till fotbollen, men jag stannade kvar till kvart över elva. Då var jag väldigt trött ;). Kom hem och fixade disken samt läste igenom artikeln lite snabbt. Så det blev tyvärr bara 7 timmars sömn i natt också. Huvudet börjar säga ifrån nu genom att ge mig huvudvärk och tynga ner det :P.


Smycken från H&M, Hard rock café och Missäy.

Borde egentligen göra superfint här hemma eftersom tre kompisar ska sova här i helgen och plus att jag ska ha runt 22 gäster i vår lilla lägenhet ;), men att hitta på något med Evelina låter mer lockande. Hehe...det blir nog bra det. Hinner kanske ses en timme eller något så kan jag städa senare, bara jag kommer i säng i tid!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0