Hemma <3


Nu är mamma och pappa hemma i Sthlm igen =)! Det var roligt att träffa dem igen. Så synd bara att jag åker hem till Linköping redan imorgon =(. Hade gärna stannat några dagar till.

Kvällen har spenderats med god mat och trevligt sällskap. Jag och lillasyster bestämde oss för att göra hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis samt sallad. Eftersom jag åkte och hämtade föräldrarna på Arlanda så stod hon för den största delen av maten =). Till efterrätt blev det apelsiner (som skålar) med glass i, se ovan. Skulle vara som en liten pumpa, men jag orkade inte måla eller skära ut ögon och mun :P. Gott var allt i alla fall.

Det blev en ganska sen kväll idag i alla fall, men jag var inte överdrivet trött efter min 3-timmars-powernap :P. Men nu ska jag faktiskt släcka och ser fram emot en lång natts sömn (hoppas!).

God natt!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Julia

Alltså, jag hade ont i halsen redan i fredags, sedan blev det värre under natten och i lrdags när vi kom hem på kvällen mådde jag jättedåligt. Är superförkyld nu och mår inte alls bra. Boooo! :(

2009-11-01 @ 11:03:17
URL: http://juliaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0