Drömkväll

...på tv i alla fall ;). Har kollat på DH och Christine :). Har även hunnit byta om till pyjamas, borstat tänderna och tagit bort sminket. Ligger redo här i sängen för att sova ;). Ska bara...kolla nätet lite först!

Jag och Ameli gjorde klart vår powerpointpresentation idag och har ni bara lite finputs på arbetet kvar :). Min kväll har ägnats åt en långpromenad med Evelina. Efter det blev det duschen, laga middag och äta middag :P. Har även hunnit plugga lite samt kollat tv.

Morgondagen ska ägnas åt att öva på presentationen (som vi ska hålla på torsdag :S). Vi ska cykla redan vid 8, så det blir väldigt tidig uppgång imorgon *gäsp*. Vi vill sluta tidigt imorgon, för ovanlighetens skull ;). På eftermiddagen blir det sedan simning med Angelica och Evelina. Efter det så ska vi köpa med oss mat hem och äta framför BSF och Paradise Hotell (de följer, inte jag!). Ser fram emot kvällen!

Dags att fortsätta min drömkväll genom att drömma fina drömmar i natt (blev mycket dröm i samma mening :P). Sov gott <3.


/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0