091114

PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
Idag är det dags för min årliga födelsedagsfest. Om en halvtimme drygt kommer tjejerna från Stockholm och då ska vi ge oss ut på stan en sväng, sen blir det middag och efterrätt innan gästerna dyker upp vid 19. Vi blir som sagt ganska många, men två har redan sjukanmält sig =(. Men men, det blir roligt i alla fall!!!! Taggad till 1000 ;).

Igår kom Bebii hit <3. Vi käkad middag i form av en tacopaj som jag hade gjort och sedan gick vi till Pitchers och drack lite med hennes kompisar. Det var trevligt, men strax efter tio drog vi oss hemåt. Vi var båda ganska trötta, så det blev mys med te och pepparkaksglass (bra kombo?) framför tv:n. Somnade som stockar vid halv ett!

Vaknade vid strax efter tio och gick en promenad vid ån. Åt en ordentlig frukost och sedan gick Bebii iväg och fikade med en kompis. Så jag har hunnit städa lite till och plocka iordning. Ska snart dammsuga soffan och fixa det allra sista, sen ska vi möta upp tjejerna som kommer. Ska blii så roligt att träffa dem och alla andra ikväll =).

Ni kommer nog inte höra något ifrån mig mer idag då jag kommer ha FULLT upp hela eftermiddagen/kvällen. Ha det fint! <3

/Elin


Såhär såg jag ut på min fest 2008 när jag fyllde 20 år!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0