091122

Hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll igår :). Var så himla trött när jag kom "hem" igår efter att ha skjutsat hem Richard att jag la mig i sängen med en tidning och somnade gott (därför det inte blev några inlägg).

Först var vi som sagt på Kvarteret Skatan. Det var mycket roligare än vad jag trodde, så det var ett stort plus. Jag gillar ju Johan Glans, han är min favoritkomiker :). Det var en blandning av skämt, sång och dans ;). Jag rekommenderar verkligen att gå på den. Höll på i ca. 1,5 timme utan paus.

Sedan bar det av till farmor och farfar. Där blev vi bjudna på kött, sallad och potatisgratäng :). Till efterrätt blev det en supergod (men mäktig) princesstårta som vi hade med oss. Födelsedagsbarnen (jag, pappa och farmor) fick även superfina och bra födelsedagspresenter. Jag fick pengar, mousserande vin samt en jeansskjorta.


Denna snygging fick jag igår :).

Fick även en voododocka (som nyckelring), pärlplatta med mitt namn på och fint kort av lilla kusinen! Det jag visade er för några dagar sedan som jag och Richard skulle ge till farmor var en...hårtork :). Hon önskade sig en, så det var nog bra. Sedan körde jag efter en supertrevlig kväll hem familjen, fortsatte sedan till Åkersberga och lämpade av pojkvännen och åkte sedan tillbaka "hem".

Idag sov jag till halv 11 :), skönt med sovmorgon och 10 timmars sömn. Gick sedan ut på 5km långpromenix med pappa. Hade väldigt givande samtal :). Sedan har jag hunnit äta frukost, duschat, fixat iordning mig och packat. Ska alldeles strax åka förbi Arninge Centrum en sväng innan jag beger mig hem till pojkvännen och hans familj. Vi kanske hörs på bussen till Linköping ikväll, annars imorgon.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0