Höstdepp


Hela eftermiddagen och kvällen har jag känt mig riktigt höstdeppig. Under seminariumet var jag extremt trött och orkeslös och ville inget annat än att åka hem, hoppa i pyjamasen och sova! Har tackat nej till att gå hem till Hanny och mysa, vilket känns jättetrist, men jag känner att jag varken orkar eller hinner :(. Är riktigt bitter idag. Usch, fy och blä för denna dag alltså.

Jag har inte alls hunnit med det jag hade planerat så som att läsa massor i min kurslitteratur och städa lägenheten...jag har bara legat och slappat i soffan, sovit en stund och fixat mig lite middag. Jag tänkte strax ta tag i plugget, en fredagkväll liksom...kunde ju varit roligare. Aja, jag taggar till imorgon istället :). Då ska jag ju ha födelsedagsmys med tjejerna på kvällen och det ser jag verkligen fram emot. Ska även åka till Willys och storhandla på morgonen och sedan styrketräna. Gött gött!

Nu tar jag ut mitt deppiga hösthumör på Mankin och sedan ska jag diska och städa lite. Borde nog även försöka få en ordentlig skönhetssömn också :).


I <3 my pyjamas :)

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0