8 November 2010


Mina tre favorit"apor" <3.

Solen skiner, men det är minusgrader...brrrrrr. Då får jag klä mig varmt idag. Det är t.o.m frost ute :(. Jag gillar inte när det blir kallare eller kommer snö eller när det är mörkt ute redan klockan fyra. Vintern är inte riktigt min tid. Men jag längtar till första advent med lussebullar, pepparkakor, tända första ljuset och ha mina adventsljusstakar tända. Jag älskar JULEN :).

Jag ska strax hoppa i lite kläder, sitter fortfarande i pyjamasen och dricker ett nytt grönt te som jag fick i födelsedagspresent. Åsa och Jenny var supergulliga som hade köpt en liten hälsopåse till mig i födelsedagspresent :). Den innehöll grönt te med mango (supergott), sesamkakor, cashewnötter och två gainomaxbars. Haha...roligt att de uppfattat att jag är lite av ett hälsofreak, jag gillar't! Thanks tjejer :).

Idag har jag föreläsning fram till lunch och efter lunch ska jag och Hannah leda reflektionspass. Sedan blir det hem och börja läsa, läsa, läsa :). Borde även dammsuga och damma lite här hemma. Ikväll blir det ett härligt 70 min medelgympapass, svettigt och gööööörunderbart ;).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0