15 November 2010

Om tre dagar fyller jag år, 22 år närmare bestämt :). Ser verkligen fram emot en riktig dunderhelg hemma i Stockholm då jag äntligen får träffa min familj, mina vänner, mina farmor & farfar och min kusin med familj <3. Var evigheter sedan jag träffade många av dem :(...men snart är det dags :D.

Imorse vaknade jag av klockan vid halv åtta, hur redo som helst för min morgonpromenad. Dock ÖSTE regnet ner och jag låg och velade en stund, men bestämde mig för att läsa SVD och sedan sova en stund till :P. Ska ändå cykla till skolan sedan och efter det träna ett tufft medelpass på 70 min, så det gjorde nog inget att jag sova en stund till :P. Nu har jag i alla fall varit vaken i lite mer än en timme och hunnit äta en god frukost (Hannys müsli är to-die-for, får inte nog!), boka biljetter hem till Stockholm över jul (kommer den 20:e dec om någon vill hitta på något), svara på mail till farmor och min mentor :).

Igår lade jag en chokladansiktsmask, den luktade chokladkräm...lite svårt att inte äta upp den :P. Huden blev mjuk och det kändes som man fick en fin lyster i den hösttrötta hyn :). Efteråt målade jag naglarna samtidigt som jag fortsatte att läsa. Totalt läste jag i 6 timmar igår, tummen upp för mig!




Bjuder på mig själv i bajsbrun ansiktsmask ;)


Det underbart fina nagellacket från Mavala (Bangkok heter det).

Nu ska jag sätta mig och läsa i två timmar för att sedan byta om och bege mig mot affären för att handla mjölk till mina havrepannkakor :). Ska sedan fortsätta läsa och efter det har jag föreläsning. Ikväll blir det sedan medel 70 min som sagt och sedan en massa bra tv som Svenska Hollywoodfruar och Pensionärsjävlar. Tummen upp för denna måndag!

/E <3

Kommentarer
Postat av: mamma

Jättesnyggt nagellack. Vill jag också ha :o)



PUSS

2010-11-15 @ 12:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0