Stressad...

Usch! Jag känner mig så stressad :(. Jag har massor kvar att läsa tills imorgon (även fast jag tycker att jag läser hela tiden), jag har bokat upp mig på alldeles för mycket saker för att hinna läsa allt tills imorgon och dessutom ska jag hinna dra en repa med dammsugaren, diska och plocka undan innan halv sju...för då ska jag iväg med Hanny på skivstång och efteråt ska vi hit och ha tv-kväll :). Det känns superroligt, men stressigt som sagt och min mage tjuter typ hela tiden :P. Jag har fått i mig middag och sitter nu bara och slappar i soffan, men jag måste strax ta tag i mitt liv :P.

Idag var det poliskontroll på att man hade cykellysen (skrev ett inlägg om det förra veckan) och idag fick flera stycken böta :(. Är så glad att jag placerat ut lysen i de två jackor jag använder mest, så att jag alltid är redo när det är mörkt. Stackars dem som åkte dit, de blev plötsligt 1000 kr fattigare...

Här kommer en bild på dagens smycken :)

Ringar - Present av Ellen från London och Lindex
Klocka och örhängen - Guldfynd
Halsband - Present av mormor och morfar :)

Aja, nu MÅSTE jag sätta lite fart här och samtidigt försöka tagga inför träningen. Vi hörs imorgon igen, ha en grym kväll!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0