14 November 2010

Världens mysigaste kväll. Det var vad jag hade igår :). Hade underbara vänner här som ville fira lilla mig och vi drack massor av glögg, åt pepparkakor och ost&kex, åt även lite snittar och chips&dipp samt så hade Hanna tagit med Vinter vit, den nya marabou chokladkakan, den var faktiskt ganska god :).

Vi satt och pratade om allt möjligt, skrattade, åt gott och så fick jag öppna en massa fiiiiina presenter (kommer i ett nytt inlägg). Tyvärr tog jag inga bilder igår, men jag glömde helt bort det. Var så inne i att umgås med mina kompisar, men det tyder väl på att man har haft roligt antar jag???!!! :D

TACK för en supermysig kväll igår tjejer <3.

Idag vaknade jag för 30 min sedan, skönt med sovmorgon :). Blev 9 timmars sömn idag och det känns riktigt gött. Idag har jag bara ett träningspass i form av medel station 70 min inplanerat, annars ska jag LÄSA LÄSA och LÄSA :P. En rolig söndag helt enkelt :(. Aja, men jag har en deadline att jag ska vara klar med allt på onsdag kväll och det är rätt mycket böcker att kämpa sig igenom. Som tur är har jag hela dagen imorgon (förutom föreläsningen 15-17), hela dagen på tisdag (förutom workshop 9-12) och hela dagen på onsdag att läsa också :). Så jag borde nog fixa det, idag gäller det att ha diciplin bara. Nu ska jag i alla fall börja med att slänga upp mina fina presenter i ett inlägg och sedan äta frukost.

Vi hörs när tiden finns idag, men förmodligen framåt kvällen igen! Ha en mysig söndag.



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0