Shoppingsugen!

Ni anar inte hur fruktansvärt shoppingsugen jag är...jag har ju gett mig själv ett shoppingförbud fram till Thailand (om lite mer än en månad...). Det har faktiskt gått bra hittills eftersom jag inte varit så mycket på stan, utan jag har ägnat all min tid åt att plugga, träna och umgås med kompisar :). Det är ju helt underbart, men nu har jag tröttnat lite på min garderob och det finns så mycket snyggt i butikerna. Vill ha massor!

Tänkte dela med mig av några godbitar som jag verkligen suktar efter...GIVE ME!

Syndigt snygga läderimitationsbyxor som jag VERKLIGEN vill ha i min höstgarderob. 199 pix går dessa på, från H&M.


Otroligt snyggt och sexigt fodral som visar formerna från ens bästa sida! 299 kr för denna på H&M.


Snyggaste höstjackan med fårskinnskrage...to die for! 299 kr på H&M.


Jag saknar snygga pyjamaser/nattlinnen, har bara snobben rakt igenom :P. Detta snygga skulle mer än gärna få flytta in i min garderob, 99 kr för denna pärla på H&M.


Jag diggar verkligen jumpsuits och denna är riktigt snygg. Tänk er denna till höga klackar, stora smycken och en superläcker partyväska...redo för dansgolvet på ett kick :). 199 kr på H&M.


Dessa sjukt fina skor har jag velat ha sedan de kom ut i butik, typ i september. Jag kommer knappt ihåg hur många gånger jag provat dessa skor och jag bara suktar efter att köpa dem! Jag vill haaaaa! Men tyvärr går de loss på 399 kr på Skopunkten.


Idag när jag skulle in och prova skorna ovan så har de fått in dessa, är dem inte underbara? Jag provade båda paren och stod och velade jättelänge, men bestämde mig nog för att det var dessa jag ville ha ändå :P. Dock köpte jag dem inte...har ju gett mig ett förbud och 399 kr för att par skor är ganska mycket när man har en tajt studentbudget...men jag kanske kommer slå till ändå! De är ju så förbaskat snygga.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0