3 November 2010

I'm BACK! Vad skönt det känns att jag kan leva livet igen. Det är inget liv att skriva hemtenta, livet existerar knappt. Men nu är den över, för den här gången. Ska passa på att vila ut riktigt ordentligt i ett par dagar och sedan på måndag drar en ny kurs igång.

Efter att jag lämnade in hemtentan vid strax efter två har jag hunnit vila, träna step, kolla på BSF, prata med mamma, prata med syster, prata med Hanny, chatta med en massa kompisar, ätit god middag och uppdaterat mig med lite bloggar. Jag har ju varit isolerad från omvärlden här i några dagar och känner att det är skönt med den sociala kontakten igen :). I like it!

Imorgon ska jag börja dagen med en morgonpromenad följt av frukost och planering av reflektionspasset tillsammans med Hannah. Verkligen en superidé :), ska bli mysigt! Annars har jag inget specifikt planerat och det känns oerhört skönt. Blir nog till att ta sig till polisen och hämta ut mitt nya pass, hämta mina varor från gymgrossisten, städa lite i lägenheten osv. På kvällen är det ett hårt skivstång+konditionspass som gäller och jag är riktigt taggad!

Nu ska jag slänga upp ett par inlägg till och sedan ska jag skriva önskelista samt maila farmor :). Ha det fint!

Bra låt :)



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0