17 November 2010

Minusgrader i Linköping idag *brrrrrr*. Började morgonen med en timmes powerwalk tillsammans med Hanny, riktigt härlig start på dagen. Dock höll jag på att frysa ihjäl om benen, det är inte läge att bara ha ett par byxor på sig längre :(. Har även fått i mig en ordentlig frukost (havregrynsgröt mm...). Ska strax bädda sängen, diska och packa väskan inför simhallen. Hinner kanske läsa några sidor i boken också :).

Har en fullspäckad dag på schemat, så det blir nog inte överdrivet mycket datatid idag. Ni får ha förståelse för det :). Ska som sagt iväg till simhallen snart och efter det ska jag träffa Anna för att visa henne min lägenhet samt fika/äta lunch tillsammans :). Sedan ska jag handla de sista födelsedagspresenterna, packa inför Stockholm, läsa läsa läsa, äta middag och sedan åka hem till Stockholm ikväll. Äntligen Stockholm! Var en och en halv månad sedan sist jag var hemma. Ska bli UNDERBART!

Aja, dags att ta tag i saker nu :). Glömde förresten berätta att jag och Ameli kommit på inom vilket område vi vill skriva vår C-uppsats och jag är riktigt riktigt nöjd, vill sätta igång med det redan :).

See yá boys and girls!


/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0