29 November 2010




Nu har jag julpyntat lite hemma hos mig, det är så otroligt mysigt med julen :). Dock har en av mina adventsljusstakar gått sönder, så jag är på jakt efter en ny. Vill helst ha en röd i lite större variant en denna lilla, vet ni vart jag kan hitta en sådan till ett hyfsat pris?

Vilken helg det har varit...utgång två dagar i rad och så har jag sovit väldigt mycket. Spontanutgången var lyckad i början, sedan vet jag inte vad som hände. Vill inte gå in på det i detalj, men jag somnade nog runt halv två på natten i min partyklänning. Mådde inge vidare igår och sov till kvart över tre innan jag vaknade till liv, pigg och glad :). Usch, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men nu har jag lärt mig något av det och tar nya tag denna vecka.

Under veckan blir det stort fokus på skolan (grupparbete, föreläsningar och läsa kurslitteratur), fokus på att träna ordentligt efter en helg fylld med kalorier samt bara chilla så mycket det finns tid till :). I helgen kommer Ellen hit och då vill jag kunna njuta av helgen till fullo, vilket innebär att jag måste plugga ordentligt denna vecka.

Idag har jag föreläsning kl tre, så innan dess ska jag läsa kurslitteratur samt äta någon god lunch. Hade tänkt köra medel 70 min ikväll, vilket ska bli riktigt skönt. Dock känns det som jag kanske börjar bli förkyld, men ändå inte...lika bra att träna fram det, om man säger så ;).

Ha en skön dag!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0