27 November 2010


Vid strax innan tolv idag ringde min mamma och undrade vad jag hade gjort igår, jag hade ju inte uppdaterat bloggen...Stackars mamma och pappa som har koll på vad jag sysslar med eftersom de läser min blogg :P. Det kanske är bra med bloggpauser ibland så att de får ringa och fråga vad jag gjort istället ;).

Haha...blev ni också oroliga :P? Jag hade helt enkelt bara fullt upp igår! Allt gick i ett om man säger så. Började med seminarium på förmiddagen som gick helt ok, tyckte inte ämnet var så intressant och helt ärligt förstod jag inte vitsen. Blir inte så himla givande då, tyvärr. Sedan hem för lunch och så somnad jag i soffan av ren utmattning (Hannah och Alex gjorde samma sak). Tror jag varit på spänn hela veckan med mycket att tänka på, lite halvdåligt med sömn och så vidare. Behövde den powernapen kan jag säga.

Efter powernapen städade jag lite i lägenheten och sedan åkte jag iväg och sprang 10 km på löpbandet. Skönt att springa bort lite lussebullar och rocky road, men jag gillar inte att springa inomhus. Tyvärr måste man ju det nu eftersom det är is, snö och minusgrader :(. Vill ju inte ramla och bryta benen bara för att få springa utomhus. Annars duschade jag, fixade mig iordning och städade det sista i lägenheten innan Hannah, Alex och Ameli kom hit och hämtade mig. Vi gick till Pitchers och firade :). Åt god mat, drack gott och hade det hur trevligt som helst! Vilka underbara människor jag träffat <3. Vi firade att vi klarat alla tentor, duggor och seminarium :). High Five för oss! Great! Sedan fortsatte jag och Ameli ut och slog klackarna i taket :). Var på Sliver där musiken var grym, men det var inte så mycket folk där. Vi var inte så brydda om det och vi hade jätteroligt i alla fall. Kom i säng halv fyra...

Idag har jag bara sovit hela förmiddagen och segat mig. Har fått i mig lite frukost (brunch) samt fått iväg lite viktiga mail :). Solen sken i förmiddags, så det hade ju varit härligt att gå en promenad då, men jag tror jag ska byta om nu och bege mig ut. Måste få lite frisk luft och samtidigt röra lite på mig :). Annars blir det en väldigt lugn dag med plugg (läsa läsa läsa, vad roligt det är...not!), Så mycket bättre-maraton på tv4play (har bara sett med Lasse Berghagen och lite av Christer Sandelin, vill se alla) och sedan kolla på det på tv ikväll, då ska Petra "September" hyllas :). Ååå, det är ett riktigt mysprogram.

Vet ni, om mindre än en vecka kommer Ellen hit och förgyller min tillvaro <3. Och om mindre än två veckor kommer Angelica till Sverige och mig och förgyller min tillvaro <3. I LIKE!

/E <3

PS. Kolla in min träningsblogg där jag äntligen uppdaterat om vad jag tränat de senaste veckorna samt givit tips på mina favoriter bland Swe Baren, ta en titt vett já! DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0