10 November 2010


En favorit i repris, kolla min födelsedag förra året ;).

Just nu sitter jag och dricker grönt te med mango som jag fick i present i helgen, det är faktiskt jättegott :). Vart har ni köpt det Åsa och Jenny? Mitt är snart slut :P. Har kommit in i min teperiod igen, det är så gott med en varm kopp te på morgonen när man fryser massor :). Annars blir det väl runt två-tre koppar per dag.

Idag hade jag tänkt skippa gnället ;) och bara fokusera positivt (trots att klockan är jättelite och det är bäcksvart ute!). Haha...det gick ju bra :P. Det är i alla fall fint med snön som lyser upp lite utomhus, när jag cyklade hem från Hanny igår så kändes det inte alls som klockan var strax efter elva :). Nu har det dessutom slutat snöa, så jag håller tummarna för att de skottat bort den värsta snön där jag ska cykla. Har iofs gått upp hyfsat tidigt för att kunna cykla långsamt och ändå hinna i tid, bra va??

Ska äta mitt ägg och mina vitaminer innan jag fixar det sista inför skolan. Idag har jag med mig hela garderoben till skolan :P, vet nämligen inte hur länge jag blir kvar eftersom vi ska jobba grupparbete. Då är det lika bra att förbereda sig på att ta sig till träningen direkt :). Så jag har träningskläder med mig och förutom lunch har jag lite matsäck för att klara av dagen ;). Först har vi föreläsning nu på morgonen och sedan är det alltså grupparbete som gäller. Träningsformen i kväll blir step och efter det ska jag laga het kycklingtortilla och kolla Bonden :)! Vad ska ni hitta på?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0